menu

Bijlmerdreef 101

Doniger verwierf in april 2018 het kantoorgebouw aan de Bijlmerdreef 101 in Amsterdam Zuidoost. B-Right Urban Living participeert voor een derde in de investering. Doniger opereert hierbij als de gedelegeerd ontwikkelaar namens de combinatie van eigenaren.

Verschillende residentiële projecten zijn gepland voor dit deel van Zuidoost, inclusief projecten van Doniger aan de Flierbosdreef, Hoogoorddreef en het naburige Zandkasteel teneinde het gebied om te vormen tot een levendig woon-, winkel- en werkgebied. Bijlmerdreef 101 ligt pal tegenover het nieuwe hoofdkantoor van ING en naast het winkelcentrum De Amsterdamse Poort.

In 2027 zal door middel van sloop nieuwbouw het kantoor ontwikkeld worden naar een woningcomplex met 320 appartementen boven een levendige plint. Het gedifferentieerde woonprogramma wordt zorgvuldig afgestemd met de gemeente Amsterdam en haar huisvestingsbeleid en zal een gebalanceerde mix van betaalbare huurwoningen omvatten. Tot de start van de ontwikkeling is het gebouw verhuurd in een flexibele vorm.

Wilt u advies of heeft u een vraag? Wij staan klaar om u verder te helpen.